Σχεδίαζε τον βιασμό εδώ και μήνες: Σοκάρουν αυτά που βρέθηκαν στον υπολογιστή του «σκληρού» Μπαγκλαντεσιανού

Πολλά είναι τα ενοχοποιητικά στοιχεία που βαραίνουν τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό που κατηγορείται για το στυγερό έγκλημα του βιασμού και της δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω. Την Τρίτη (27/6) κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της Αστυνομίας, ο 32χρονος κατηγορούμενος είχε μελετήσει την αδιανόητη πράξη του, καθώς οι κινήσεις του τόσο πριν όσο και μετά το έγκλημα τον «καίνε».

Advertisement

Από τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από το εγκληματολογικό, το οποίο εκτός από τα δεδομένα που επανέκτησε από τιν κινήσεις του 32χρονου την ημέρα της δολοφονίας και αυτές που ακολούθησαν, υπήρξαν και δεδομένα για το ιστορικό αναζητήσεων του Μπαγκλαντεσιανού αλλά και της πιθανής σχέσης του με το θύμα, μέρες πριν συμβεί το έγκλημα.

Advertisement

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πιθανώς προδιαγεγραμμένο μέλλον την 27χρονης ξεκινούν από την αποκάλυψη ότι λίγες ημέρες πριν το έγκλημα ο φερόμενος ως δράστης την έκανε φίλη στο Facebook και αμέσως μετά το έγκλημα την διέγραψε. O ίδιος πίστεψε ότι δεν θα το έβρισκαν ποτέ οι Αρχές γι’ αυτό και προσπάθησε να σβήσει τα πάντα, αναζητώντας εξειδικευμένες εφαρμογές για τη διαγραφή δεδομένων.

Advertisement

Όπως ανέφερε στην αρχική του κατάθεση η Αναστάζια τον είχε συναντήσει στο μίνι μάρκετ προκειμένου να την προμηθεύσει χασίς, κάτι το οποίο γνώριζε ο σύντροφός της. Με την πρόφαση αυτή, θεωρούν οι Αρχές, ότι κατάφερε να την απομονώσει και να προβεί στο στυγερό του έγκλημα, το οποίο σύμφωνα και με τα άλλα στοιχεία που βρέθηκαν στις ηλεκτρονικές του συσκευές, ίσως ήταν προμελετημένο για μήνες, με την Πολωνή να έχει την ατυχία να πέσει πάνω στη στιγμή που αποφάσισε εκείνος να το διαπράξει.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα στοιχεία που ανακτήθηκαν από το κινητό του τηλέφωνο τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια , τα οποία ερεύνησαν τα δεδομένα σε ένα βάθος έξι μηνών προέκυψαν αναζητήσεις σε όλο το εξάμηνο στις οποίες ο δράστης, έβλεπε βίντεο στο διαδίκτυο με ταινίες ερωτικού περιεχομένου αλλά και βίντεο που περιείχαν βιασμούς.

Οι διεστραμμένες του επιθυμίες, εικάζουν οι ειδικοί, ότι δε σταμάτησαν στην παρακολούθηση τέτοιων βίντεο αλλά αναζητούσαν και ένα θύμα δικό του κάτι που πιθανότατα έγινε όταν βρέθηκε στον δρόμο του η άτυχη Αναστάζια.