Θρήνος για τη Μυρτώ Πισπινή: Νεκρός ο 27χρονος γιος της Μαριάννας του Καλημέρα Ζωή, τον έχασε με τραγικό τρόπο

Θρήνος για τη Μυρτώ Πισπινή: Νεκρός ο 27χρονος γιος της Μαριάννας του Καλημέρα Ζωή, τον έχασε με τραγικό τρόπο

H Μυρτώ Πισπινή, που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά “Καλημέρα Ζωή”, αποκάλυψε ότι έχασε τον μονάκριβο γιο της σε ηλικία 27 ετών, με πολύ τραγικό τρόπο.

“Δεν είμαι πια ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι ψυχοθεραπεύτρια πια. Το μόνο που κρατώ από την προηγούμενη μου ζωή είναι πως είμαι 20 χρόνια καθηγήτρια υποκριτικής στη σχολή της Μαίρης Τράγκα” είπε αρχικά η Μυρτώ Πισπινή στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Advertisement

Στη συνέχεια “λύγισε”, όταν μίλησε για τον γιο της. “Πριν από περίπου 11 μήνες έχασα το μοναχοπαίδι μου, τον γιο μου, 27 ετών. Τον Χρήστο. Τον έχασα με έναν πολύ τραγικό τρόπο που δεν θα ήθελα να πω. Ακόμη μέσα μου υπάρχει η λέξη αδιανόητο. Ένας γονιός που χάνει το παιδί του”.

“Από τις πρώτες ώρες εγώ σαν κουτάβι ένιωθα την ανάγκη αν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν το ίδιο βίωμα, να πάω να χωθώ. Είχα τρομερή ανάγκη να μοιραστώ από την πρώτη στιγμή. Ήμουν διατεθειμένη να μετακομίσω σε άλλη πόλη αν υπήρχε ομάδα πενθούντων γονέων… Ακόμη αιμορραγώ. Πρέπει να ζήσω χωρίς ένα κομμάτι της ύπαρξής μου. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και να το αποδεχτείς ότι αξίζει τον κόπο να ζεις. Δεν έχω χάσει κανέναν άλλον, ούτε τους γονείς μου. Και έχασα το παιδί μου, χωρίς καμία γεύση τι εστί θάνατος” εξομολογήθηκε η Μυρτώ Πισπινή.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1