Βρέθηκε μελανιασμένος στο κρεβάτι: Νεκρός ξαφνικά βασικός μάρτυρας του πατέρα Αντωνίου, εξελίξη-σοκ για Κιβωτό

Βρέθηκε μελανιασμένος στο κρεβάτι: Νεκρός ξαφνικά βασικός μάρτυρας του πατέρα Αντωνίου, εξελίξη-σοκ για Κιβωτό

Ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης «Κιβωτού του Κόσμου», ο 53χρονος πατήρ Ιγνάτιος, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, γεγονός που κίνησε υποψίες.

Οι πρώτες πληροφορίες, που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρουν πως ο 53χρονος, που ήταν συνεργάτης, φίλος και μάρτυρας υπεράσπισης του πατέρα Αντωνίου, υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Alpha ο εκδότης του ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης, τον πατέρα Ιγνάτιο εντόπισαν νεκρό οι δικοί του άνθρωποι, μελανιασμένο στο κρεβάτι του. Ήταν ο άνθρωπος που είχε δώσει το παιδί του στον πατέρα Αντώνιο πριν από πολλά χρόνια και τον είχε φιλοξενήσει στην «Κιβωτό του Κόσμου». Τελικά το παιδί σπούδασε και πέτυχε πολλά πράγματα στη ζωή του, όπως είπε.

«Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος αρνήθηκε να μπει εκκλησιαστικός ανακριτής εις βάρος του πατέρα Αντωνίου, όταν του ζητήθηκε από την Ιερά Σύνοδο. Είναι σοκαρισμένη και η πλευρά του πατέρα Αντωνίου. Ήταν ο πρώτος που έθεσε τον εαυτό του ως μάρτυρα υπεράσπισης της Κιβωτού», ανέφερε. Φέρεται να μην αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0