“Ξέρεις τι θα πει πόνος;”: Συντετριμμένη η μητέρα του 3χρονου Στέργιου, κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη

Θρήνος στην κοινωνία του Βόλου, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα τρίχρονο αγοράκι, το οποίο το Νοέμβριο του 2022 είχε διαγνωστεί με λευχαιμία.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι γονείς του το είχαν μεταφέρει στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” εδώ και μήνες, όπου νοσηλευόταν, αλλά σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς του και την ανήλικη αδελφή του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη,από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ιωλκού.

Ο 3χρονος Στέργιος έχασε τη μάχη που έδινε. Η μητέρα του έμεινε δίπλα του από την ώρα που διαγνώστηκε με λευχαιμία και ο πατέρας του, εργαζόμενος σε μεγάλο εργοστάσιο του Βόλου, φρόντιζε την 9χρονη κόρη τους και συγκέντρωνε κάθε εβδομάδα τα ρεπό του για να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του, στο Ογκολογικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το gegonota.news, χτυπήθηκε από μικρόβιο, που εικάζεται ότι προκλήθηκε από τις μεταγγίσεις.

“Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, τόσο γρήγορα, τόσο ακαριαία” ανέφερε με δάκρυα η πρόεδρος της “Φλόγας “στον Βόλο, Ντίνα Τριανταφύλλου.

Η μητέρα του Στέργιου συγκλονίζει με το μήνυμά της στην ομάδα γονέων της “Φλόγας”.

“Ξέρεις τι θα πει πόνος; Όχι αυτόν με τις κραυγές ή τα δάκρυα και τους λυγμούς… Ο άλλος που τα μάτια βουρκώνουν… που ο λυγμός φτάνει στον λαιμό σου και δαγώνεις τα χείλη να μη φύγει… Την καρδιά σου να σπάσει σε κομμάτια… Να γκρεμίζεται ο κόσμος γύρω σου και εσύ να στέκεσαι όρθιος”, γράφει στο μήνυμά της.