Άννα Μπεζάν: «Έτρωγα ξύλο από τον πατέρα μου, του έκανα μήνυση και έφυγα. Μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο»

Μέσα σε ένα κλίμα καταγγελιών και περιστατικών βίας και κακοποίησης, η ηθοποιός Άννα Μπεζάν έδωσε μία συνέντευξη μιλώντας για τον πατέρα της.

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η ηθοποιός στην Ελένη Βουλγαράκη. Η νεαρή κοπέλα που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου, αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δεχόταν για πολλά χρόνια από τον πατέρα της.

Advertisement

«Η ζωή μου θα μπορούσε σίγουρα να γίνει ταινία. Δεν επιτρέπω να με κοιτάξουν υποτιμητικά επειδή μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο. Όσο ψύχραιμη και να είμαι, αν καταλάβω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο γίνομαι έξαλλη και δεν περνάει κανένας καλά», ανέφερε η Άννα Μπεζάν.

Και πρόσθεσε αναφορικά με το ότι πήγε σε ορφανοτροφείο. «Ήταν δική μου επιλογή να πάω. Ήμουν 12 χρονών και είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω πια. Πήγα και έκανα μήνυση στον πατέρα μου και έτσι έφυγα. Δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού που δεν μπορείς να το διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς. Ήταν αργά όταν έμαθε ο πατέρας μου για τη μήνυση. Είχαν έρθει ήδη και με είχαν πάρει από το σπίτι. Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου χωρίς να υπάρχει λόγος».

Advertisement

Δείτε το βίντεο