Η Απάντηση Ενός Άντρα που Κοροϊδεύουν το Σώμα της Γυναίκας του, Είναι Ότι Καλύτερο Ακούσαμε Σήμερα

Τα τελευταία χρόνια, η εικόνα του σώματος έχει γίνει πραγματικά ένα πολύ σημαντικό και σοβαρό θέμα. Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος που δεν αγωνίζεται με αυτό, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό. Επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες και σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι τείνουν να πηγαίνουν στα άκρα για να αντιμετωπίσουν το ζήτημα. Σοβαρές διαταραχές όπως η ανορεξία ή η βουλιμία μπορεί μερικές φορές να είναι αποτέλεσμα της πίεσης. Επηρεάζει τους πάντες και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Robert Tripp, που είναι εξοικειωμένος με την κατάσταση με πολύ οικείο τρόπο.

Έγραψε πρόσφατα στο Instagram για το πώς «πολλοί άνδρες έχουν πέσει θύματα σε αυτό το ψέμα». Το ψέμα που λέει ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι ψηλές και αδύνατες. Μας εξηγεί γιατί αγαπάει την σύζυγό του «γεμάτη καμπύλες».

«Λατρεύω αυτή τη γυναίκα και τo σώμα της με καμπύλες.

Ως έφηβος, οι φίλοι μου συχνά με πείραζαν που με έλκυαν πιο γεμάτες κοπέλες, αυτές που ήταν πιο κοντές και με καμπύλες, κορίτσια που ο μέσος φίλος θα αναφερόταν ως «παχουλή» ή ακόμα και «χοντρή». Όταν ενηλικιώθηκα και άρχισα να ενημερώνομαι για θέματα όπως ο φεμινισμός και πώς τα μέσα περιθωριοποίησης των γυναικών απεικονίζουν ένα πολύ στενό και πολύ συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς (λεπτή, ψηλή, αδύνατη), συνειδητοποίησα πόσοι άνδρες έχουν πέσει θύματα σε αυτό το ψέμα.

Για μένα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σeξι από αυτή εδώ τη γυναίκα. Η μορφή και το μέγεθος της δεν θα εμφανιστεί στο εξώφυλλο του Cosmopolitan, αλλά είναι αυτή που παρουσιάστηκε στη ζωή και στην καρδιά μου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σeξι για μένα από μια γυναίκα με καμπύλες και είναι σίγουρη για τον εαυτό της. Αυτό το πανέμορφο κορίτσι που παντρεύτηκα γεμίζει κάθε εκατοστό του τζιν και εξακολουθεί να είναι η πιο όμορφη γυναίκα στο δωμάτιο.

Αγόρια, ξανασκεφτείτε τι σας έχει πει η κοινωνία ότι πρέπει να επιθυμείτε. Μια πραγματική γυναίκα δεν είναι πορνοστaρ ή μοντέλο για μπικίνι ή χαρακτήρας ταινίας. Είναι πραγματική.

Κορίτσια, μην ξεγελάτε τον εαυτό σας αν σκέφτεστε ότι πρέπει να ταιριάζετε σε ένα συγκεκριμένο καλούπι για να σας αγαπούν και να σας εκτιμούν. Υπάρχει ένας τύπος εκεί έξω που θα σας λατρεύει ακριβώς για αυτό που είστε, κάποιος που θα σας αγαπά όπως αγαπώ τη Σάρα μου.»

Η δημοσίευση πολύ γρήγορα έγινε viral. Άντρες σε όλο τον κόσμο έκαναν tag τις συζύγους και τις φίλες τους, πιθανόν να ήθελαν να το είχαν σκεφτεί πρώτοι.