Συγκλονίζει ο Σταύρος Σβήγκος για τον γιο του: «Δε ξέραμε αν θα τα καταφέρει, είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο»

Ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στους Νάντια Μπουλέ και Μίνω Θεοχάρη, όπου και μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο γιος του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιο από την σύζυγό του και το πως διαχειριστήκαν από κοινού αυτή τους την απόφαση σε σχέση με τον γιο τους. «Ήταν δύσκολο challenge και με βασάνισε να εξηγήσω τον χωρισμό μου στον γιο μου. Πρέπει να είσαι πεντακάθαρος να μην μπερδέψεις το παιδί» τόνισε.

Σταύρος Σβήγκος: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο γιος του ηθοποιού
Μιλώντας για τον γιο του, ο ίδιος δήλωσε: «Είναι ό,τι πιο φιλόζωο σαν παιδάκι. Είναι πολύ συναισθηματικός και με λέει “μπαμπακάκι”. Με συγκινεί όταν τον βλέπω αυτόνομο, όταν με αφήνει πίσω, όταν θα ασχοληθεί με κάτι μόνος του».

Στο τέλος μίλησε για μία δύσκολη φάση στη ζωή του: «Ήταν ένα σοκ πολύ καλό στη ζωή το πρόβλημα υγείας στο παιδί μου. Εκείνη την περίοδο η πρώην σύζυγος είχε μόλις γεννήσει, δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει το παιδί, είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί είπαν ότι αν κάναμε επέμβαση ο μικρός ίσως δεν τα καταφέρει. Έλεγα στον γιο μου “αν μπορείς να το ξεπεράσεις, εμείς εδώ είμαστε”. Στο τέλος το ξεπέρασε και κάναμε φυσιοθεραπείες για έναν χρόνο γιατί η αριστερή του πλευρά δεν λειτουργούσε». «Θέλω ο γιος μου να κάνει την κοινωνία καλύτερη» συνέχισε.