Κλαίει ο Θεός στην Πάτρα: Νεκρή ξαφνικά από ανεύρυσμα η Χριστίνα Μητροπούλου, 2η τραγωδία στην οικογένεια

Κλαίει ο Θεός στην Πάτρα: Νεκρή ξαφνικά από ανεύρυσμα η Χριστίνα Μητροπούλου, 2η τραγωδία στην οικογένεια

Με βαριά καρδιά λέμε αντίο στην αγαπημένη μας Χριστίνα Μητροπούλου, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 54 ετών, μετά από μια σύντομη αλλά ανελέητη μάχη με ένα ανεύρυσμα. Ήταν η αγαπημένη φαρμακοποιός της Ανω Πόλης, γνωστή για την ευγένεια και την εξυπηρετικότητά της. Ήταν επίσης περήφανη μητέρα ενός υπέροχου κοριτσιού.

Χριστίνα Μητροπούλου: Έγινε δωρητής οργάνων
Η ανυπολόγιστη απώλειά της ήταν ένα σκληρό πλήγμα για την οικογένειά της. Ωστόσο, η κόρη της, Ευγενίκη, έδειξε μεγάλη γενναιοδωρία και αποφάσισε να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μεταμόσχευση των οργάνων της μητέρας της. Έτσι, μετά το θάνατο της, η Χριστίνα έδωσε το πολύτιμο δώρο της ζωής σε επτά ανθρώπους, γεμίζοντας με ελπίδα και νέες ευκαιρίες τις καρδιές τους.

Η πατρινή κοινότητα θρηνεί την απώλειά της, αλλά ταυτόχρονα γεμίζει αποφασιστικότητα και ανθρωπιά, γιατί η Χριστίνα μας “έμαθε” ότι η αλληλεγγύη και η δωρεά οργάνων μπορούν να αλλάξουν ανθρώπινες ζωές.

Χτύπησε δεύτερη φορά το κακό την οικογένεια
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η οικογένεια βιώνει μια τραγωδία που την συντρίβει. Πριν από μόλις λίγους μήνες, ο Βασίλης Μητρόπουλος, καθηγητής μουσικής στο επάγγελμα, έφυγε ξαφνικά τη ζωή σε πολύ νεαρή ηλικία, μόλις 58 ετών. Η απώλειά του ήταν ένα ακόμα σοκ για την οικογένεια.

Χριστίνα Μητροπούλου: Το σπαρακτικό αντίο από τα ξαδέλφια της
Τα ξαδέλφια της Χριστίνας έγραψαν: «Την Πέμπτη 13/7 αποχαιρετήσαμε για πάντα την πολυαγαπημένη μας Χριστίνα Μητροπούλου (φαρμακοποιό). Έφυγε από κοντά μας το Χριστινάκι μας, ένας άνθρωπος που πάντα έδινε, χωρίς να περιμένει ανταπόδοση. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, γιατί δεν ταλαιπωρήθηκε και πραγματικά δεν της άξιζε καμία ταλαιπωρία. Η αναπάντεχη απώλειά της είναι κάτι δυσβάσταχτο, αλλά εδώ κρύβεται και η ελπίδα ότι τίποτα δε χάθηκε.

Η Χριστίνα φεύγοντας έκανε κάτι μεγαλειώδες. Με τη συγκατάθεση της κόρης της Ευγενίκης Κατσίκη, δώρισε τα όργανά της και χάρισε τη ζωή σε 7 ανθρώπους. Ήταν, είναι και θα συνεχίσει λοιπόν να είναι για πάντα μαζί μας. Αυτή είναι η αρχή μιας νέας πραγματικότητας, που πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε. Στο τελευταίο της ταξίδι, την Παρασκευή 14/7 για την αποτέφρωσή της, στη Ριτσώνα, τη συνοδεύσαμε με οδύνη, τα ξαδέλφια της: Γιάννης και Αλίκη, Βασίλης και Γιάννα, Ελένη, Νίκος και Πίτσα και η ανιψιά της Αντωνία, Χριστίνα και Ηλίας»!

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0