Κραυγή απόγνωσης από την κόρη της Λάσκαρη: «Σχεδόν κανείς δεν νοιάζεται για μένα, εξαφανίστηκαν όλοι μετά τον θάνατο της»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου φαίνεται πλέον πιο εξωστρεφής από ποτέ, μέσα από την πλατφόρμα του TikTok. Μέσω των αναρτήσεών της στον προσωπικό της λογαριασμό, μοιράζεται με το κοινό της στιγμές από την καθημερινότητά της και αναφέρεται ακόμα και σε πολύ προσωπικά θέματα που την απασχολούν.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Φαίνεται πως έφυγαν κάποιοι από την ζωή της
Μέσα από μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε έναν βαθύ προσωπικό πόνο που βίωσε μετά τον χαμό της αγαπημένης της μητέρας, Ζωής Λάσκαρη. Εξομολογήθηκε πώς οι αγαπημένοι και κοντινοί της άνθρωποι φαίνεται να εξαφανίστηκαν από τη ζωή της και να σταμάτησαν να διατηρούν επαφή μαζί της. Ανέφερε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που είχαν επαφή μαζί της το έκαναν λόγω της δημοσιότητας που είχε αποκτήσει η μητέρα της.

Αναλυτικά τα όσα εξομολογήθηκε:
Ειδικότερα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, τόνισε πως: «Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλους. Προφανώς έχει συμβεί και σε άλλους. Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι. Όλος ο κόσμος ο οποίος ήταν γύρω από την οικογένεια μου και γύρω από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι, μετά το θάνατο της μητέρας μου εξαφανίστηκαν.

Όλοι, μόνο κανά δυο έχουν κρατήσει επαφή. Ίσως και λίγοι παραπάνω. Τρομερό ξεκαθάρισμα. Εκεί καταλαβαίνεις τελικά πως τον κόσμο ουσιαστικά δεν τον αφορά καθόλου τι κάνεις, αν είσαι καλά. Δεν τον νοιάζει. Ο κόσμος έχει γίνει πια για την πάρτη του και φάνηκε τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ. Όταν σταμάτησα τα ναρκωτικά και ξέκοψα από αυτές τις παρέες και από το ψεύτικο κοινωνικό περιβάλλον, το έκανα συνειδητά στα 25 μου, έκανα παρέες, υπήρχε κόσμος στο σπίτι. Η μητέρα μου ήταν πολύ κοινωνικό άτομο είχε πάντα κόσμο στη ζωή μας».

«Πάντα ήμουν επιφυλακτική με τον κόσμο που ήταν γύρω από την οικογένειά μου, γιατί ξέρω ότι ήταν λόγω της δημοσιότητας και φάνηκε αυτό, όταν έφυγε η μητέρα μου. Πώς εξαφανίζονται όλοι όμως… και μένουν μόνο αυτοί που πραγματικά νοιαζόντουσαν για την οικογένειά μου, οι οποίοι είναι ελάχιστοι» ανέφερε ακόμη.