“Η παράσταση απίστευτη, η Μαρία πολύ χάλια έως χείριστη”: ο Mente Fuerte πήγε θέατρο και “έκραξε” τη Σολωμού

Οι φήμες για την σχέση μεταξύ του γνωστού ράπερ Mente Fuerte και την αγαπημένη του κοινού Μαρία Σολωμού δεν έχουν επιβεβαιωθεί καθώς και οι ίδιοι δεν το έχουν παραδεχθεί ποτέ, αλλά με τις δημόσιες εμφανίσεις αλλά και αναρτήσεις τους δείχνουν να στηρίζει τον άλλον με τον τρόπο του.

Ο Mente Fuerte πήγε θέατρο και “έκραξε” τη Σολωμού
Έτσι λοιπόν και καλλιτέχνης επισκέφθηκε την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί η Μαρία Σολωμού με τίτλο «Όνειρο…» στη Θεσσαλονίκη.

Και με αρκετή δόση χιούμορ και περιπαικτική διάθεση, ο Mente Fuerte έγραψε πως ενώ η παράσταση ήταν υπέροχη, η Μαρία Σολωμού ήταν χείριστη.

«Η παράσταση απίστευτη. Η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη» έγραψε χαρακτηριστικά ο ράπερ και στη συνέχεια, σε άλλο post του, προέτρεψε τον κόσμο της συμπρωτεύουσας να δει το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. «Όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη πιστέψτε με αξίζει να έρθετε να το δείτε».

Αλ. Παναγιώταρου: «Με τον Mente Fuerte κάνουμε παρέα»

«Εννοείται ότι ζηλεύω τον Mente Fuerte και εκείνος υπερβολικά ίσως. Δεν είναι σχέση μου ο Mente Fuerte. Κάνουμε παρέα, άλλα σαφέστατα η κατάσταση είναι flirtatious. Δεν είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Μαρία Σολωμού στο Mega Καλημέρα.