«Έκανε το θαύμα της η Παναγία»: Η σπάνια πάθηση της εγγονής της Χριστίνας Παππά & ο Γολγοθάς με την υγεία της

«Έκανε το θαύμα της η Παναγία»: Η σπάνια πάθηση της εγγονής της Χριστίνας Παππά & ο Γολγοθάς με την υγεία της

Η Χριστίνα Παππά, παραχώρησε πρόσφατα μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η μονάκριβη εγγονούλα της αλλά και στις σχέσεις της με τη σύζυγο του γιου της, Δημήτρη, την Άννα Μπεζάν.

Xριστίνα Παππά: «Η εγγονή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας»
«Ναι, πέρασε κάποιο θέμα υγείας η εγγονούλα μου, δεν θέλω τώρα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Να είναι καλά η Παναγία, γιατί πιστεύω πολύ στη δύναμη του Θεού και στους Αγίους που βοήθησαν τη Χριστινούλα μου και όλα ξεπεράστηκαν» ανέφερε η γοητευτική ηθοποιός αποκαλύπτοντας πως είμαι μαχήτρια αφού πάντα ξεπερνάει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Στη ζωή μου έχω μάθει να μάχομαι, είμαι μαχήτρια. Μου έχουν συμβεί πάρα πολλά περιστατικά και από συνεργασίες και από θέματα υγείας και οικονομικά. Έχω προσπαθήσει και έχω παλέψει όσο δεν φαντάζεστε. Δεν μπορώ να εξηγήσω κι εγώ από πού αντλώ αυτή τη δύναμη. Ίσως επειδή είχα ένα παιδί, ίσως επειδή έλεγα όχι εγώ θα τα καταφέρω, δεν ξέρω».

«Η νύφη μου είναι υπέροχη και δυνατή μητέρα, θαυμάζω και τον Δημήτρη και την Άννα, γιατί είναι τρομεροί γονείς. Δεν το λέω επειδή είναι δικά μου παιδιά, αλλά το λέω και το εννοώ. Ο ερχομός της μικρής Χριστίνας είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Στον γιο μου αφιερώνω ένα τραγούδι “Αν ήξερες τι δύναμη, μου δίνει η δύναμή σου» το λέω και συγκινούμαι”» δήλωσε η Χριστίνα Παππά.

Ενώ πρόσφατα επισκέφθηκαν και το νησί της Τήνου για ένα τάμα
«Προσπαθώ να μην ζαλίζω τα παιδιά αλλά τελικά τα ζαλίζω. Η Άννα είναι τρομερά έξυπνη, εγώ της βγάζω το καπέλο. Είναι ικανή που έχει αντιμετωπίσει αυτά που έχει αντιμετωπίσει. Η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστίνα – Νεκταρία γιατί έχω κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο», εξομολογήθηκε πρόσφατα η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή «Ελένη».

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0