Τραγικό τέλος: Μετά την νεκρή μητέρα, βρέθηκε και το πτώμα της 2χρονης κόρης – Αγωνία για το αδελφάκι της

Το πτώμα ενός νεαρού κοριτσιού που βρέθηκε κατά μήκος ενός ποταμού στην Πενσυλβάνια πιστεύεται ότι είναι ένα από τα δύο αγνοούμενα παιδιά που παρασύρθηκαν από τις πλημμύρες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Και έρχεται να προστεθεί στην οικογενειακή τραγωδία καθώς η μητέρα τους έχει βρεθεί ήδη νεκρή.

Οικογενειακή Τραγωδία
Οι αρχές πιστεύουν ότι το πτώμα είναι της δίχρονης Matilda Sheils, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη μαζί με τον εννέα μηνών αδελφό της Conrad.

Η μητέρα τους, η 32χρονη Katie Seley, σκοτώθηκε στις πλημμύρες, σύμφωνα με την αστυνομία. Η οικογένεια από τη Νότια Καρολίνα πήγαινε σε μπάρμπεκιου όταν το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε.

Ο πατέρας τους, ένα τετράχρονο αγόρι και η γιαγιά τους επέζησαν από τις πλημμύρες. Το πτώμα βρέθηκε κοντά σε μια μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στη Φιλαδέλφεια, περίπου 50 χιλιόμετρα από το σημείο όπου παρασύρθηκε η Ματίλντα, δήλωσαν αξιωματούχοι σε συνέντευξη Τύπου.

Με βάση την περιγραφή και τα ρούχα που βρέθηκαν στο πτώμα του παιδιού, οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι πρόκειται για το πτώμα της Matilda. Πλήρης νεκροψία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Οι έρευνες για τον Κόνραντ θα συνεχιστούν.
Η εξαφάνιση των παιδιών προκάλεσε μια τεράστια έρευνα. Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Upper Makefield Tim Brewer δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα ότι περισσότερα από 100 μέλη του πληρώματος και μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα ερευνήσουν την περιοχή για τα αγνοούμενα παιδιά σε ένα “τεράστιο εγχείρημα”.

Η οικογένεια επισκεπτόταν συγγενείς όταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτυπήθηκε από “τοίχο νερού”, όπως ανέφεραν οι αξιωματούχοι.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Tim Brewer δήλωσε.

Το παιδί βρέθηκε μέσα σε συντρίμμια σε μια προβλήτα, δήλωσε ο Brewer. Ο ίδιος έκανε λόγο για τραγωδία και δήλωσε ότι ολόκληρη η κοινότητα έχει επηρεαστεί και ότι οι σκέψεις τους είναι με την οικογένεια του παιδιού.

“Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον πόνο που βιώνουν”, δήλωσε ο Brewer.Το πτώμα βρέθηκε 32 μίλια μακριά από το σημείο όπου χάθηκαν τα παιδιά, δήλωσε ο Brewer.

“Είμαστε ευγνώμονες που η μικρή μας Mattie ήρθε στο σπίτι μας. Εξακολουθούμε να προσευχόμαστε για την επιστροφή του Κόνραντ”, ανέφερε η οικογένεια σε δήλωση που αναρτήθηκε το Σάββατο από την αστυνομία του Upper Makefield Township.

Τα μέλη της οικογένειας εξέφρασαν επίσης “συνεχή ευγνωμοσύνη για το συντριπτικό κύμα αγάπης, υποστήριξης και ενδιαφέροντος από την κοινότητα και από ανθρώπους σε όλη τη χώρα, καθώς τα σωστικά συνεργεία εργάζονταν ακούραστα για να βρουν τη Mattie και τον Conrad”.

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στις πλημμύρες του περασμένου Σαββάτου.
Οι αρχές επιβεβαίωσαν την ταυτότητα των άλλων θυμάτων ως η 53χρονη Σούζαν Μπάρνχαρτ, η Γιούκο Λαβ, 64 ετών, ο Έντσο Ντεπιέρο, 78 ετών, και η 74χρονη Λίντα Ντεπιέρο.

Τρία αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και όλοι οι υπόλοιποι νεκροί βρέθηκαν έξω από τα αυτοκίνητά τους, έχοντας εγκαταλείψει τα οχήματά τους σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν από τις πλημμύρες, ανέφερε η Philadelphia Inquirer.