«Μου λείπουν τα παιδιά μου αλλά εκεί είναι ασφαλή»: Ο Τόνυ Δημητρίου σπάει τη σιωπή για τον γιο & την κόρη του

Ο Τόνυ Δημητρίου έδωσε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην εκπομπή «ΜEGA Καλημέρα» και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

“Προτιμώ να στεναχωριέμαι και να μου λείπουν τα παιδιά μου, αλλά να είναι ασφαλή” δήλωσε.

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στο «ΜEGA Καλημέρα» για τους instagrammers που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές σειρές, τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου και για τον χώρο της υποκριτικής.

«Η τέχνη δεν έχει να κάνει πολύ με τα χρήματα, πρέπει να πληρωνόμαστε. Είμαι επαγγελματίας, όταν παράγωγος μου είπε να κάνω «φιλική συμμετοχή», την ρώτησα αν θα πληρωθεί το επεισόδιο, εγώ γιατί να μην το πληρωθώ. Ένας instagrammer δεν έχει να κάνει με την υποκριτική. Ο χώρος έχει ευαίσθητο στομάχι και ξερνάει», είπε αρχικά ο Τόνι Δημητρίου.

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, ο ηθοποιός τόνισε πως, «οι κακοποιήσεις συμβαίνουν σε όλους τους χώρους, αλλά δεν πίστευα ποτέ, ότι έχουν γίνει βιασμοί».

Τέλος, για τα παιδιά του αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει το επόμενο βήμα με τη σχέση του, ο Τόνι Δημητρίου αποκάλυψε πως, «τα παιδιά μου ζουν στην Κέρκυρα και είναι δύσκολο. Προτιμώ να στεναχωριέμαι και να μου λείπουν τα παιδιά μου, αλλά να είναι ασφαλή. Είμαι σε σχέση, είμαι καλά. Κάθε χρόνο ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας… στον Επιτάφιο, το Πάσχα»