Έχασε τη ζωή της, λίγο μετά τον γάμο τους: Η άγνωστη πρώτη σύζυγος του Αλέξη Κούγια, πριν την Εύη Βατίδου

Έχασε τη ζωή της, λίγο μετά τον γάμο τους: Η άγνωστη πρώτη σύζυγος του Αλέξη Κούγια, πριν την Εύη Βατίδου

Ο Αλέξης Κούγιας, πριν τον γάμο του με την Εύη Βατίδου, με την οποία απέκτησε και δύο παιδιά, ήταν παντρεμένος με μια πανέμορφη γυναίκα, με καταγωγή από την Ιταλία και το Ισραήλ.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο δικηγόρος, πριν από λίγους μήνες, στο “Ενώπιος Ενωπίω” “την είχε βαφτίσει χριστιανή η Μαρινέλλα, η οποία και μας πάντρεψε. Ήταν παρόντες και οι γονείς μου. Ήμασταν εγώ 32 κι εκείνη 26. Έπειτα από λίγο έγινε ένα ατύχημα κι έχασε τη ζωή της. Λίγους μήνες μετά τον γάμο”.

Μετά την απώλεια της πρώτης συζύγου του, ο Αλέξης Κούγιας στάθηκε ξανά στα πόδια του με εργασιοθεραπεία, ενώ είχε φύγει από το σπίτι που έμεναν στην Εκάλη και έμεινε δέκα χρόνια σε ένα ξενοδοχείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίπλα από τα δικαστήρια και παράλληλα χρησιμοποιούσε έναν χώρο του γραφείου του ως υπνοδωμάτιο.

Η απώλεια που στιγμάτισε τον Αλέξη Κούγια
“Δεν πήγα ποτέ στο σπίτι μου στην Πολιτεία να πάρω τα πράγματά μου, τα οποία υπάρχουν ακόμη και σήμερα εκεί. Και μάλιστα αυτοί που αγόρασαν αργότερα το σπίτι, με ενημέρωσαν να πάω να πάρω τα κοστούμια μου και τις φωτογραφίες. Την επόμενη μέρα πήγα και πήρα ένα κοστούμι και εσώρουχα και κοιμόμουν στο ξενοδοχείο. Ήταν σοκ για μένα η απώλεια της συζύγου μου που κράτησε 20 χρόνια“ κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0