Εκείνος 68, αυτή 24: Παντρεύτηκαν και ζούσαν το όνειρο, αλλά 3 μήνες μετά η νύφη ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό

Μία 24χρονη νύφη ανακάλυψε ότι ο 68χρονος εκατομμυριούχος γαμπρός, τον οποίο παντρεύτηκε τρεις μήνες πριν, είναι ο παππούς της.

Ειδικότερα, η νεαρή κοπέλα, κοιτάζοντας ένα οικογενειακό άλμπουμ, αναγνώρισε τον πατέρα της σε μια από τις φωτογραφίες και κάπως έτσι, κατάλαβε ότι ο σύζυγός της είναι ο παππούς της.

Advertisement

Όπως είναι φυσικό, τόσο η 24χρονη, όσο και ο 68χρονος, που ζουν μαζί στο Golden Beach, στο Μαϊάμι, θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Ο 68χρονος είχε κόψει κάθε επαφή με τα παιδιά του, όταν η γυναίκα του μετακόμισε και τα πήρε μαζί της.

Advertisement

Στη συνέχεια, ξαναπαντρεύτηκε και έκανε και άλλα παιδιά, αλλά και αυτός ο γάμος του τελείωσε το 2009.

Advertisement

Αφού απέκτησε μεγάλη περιουσία, άλλαξε η ζωή του και τότε γνώρισε την 24χρονη, σε ιστοσελίδα για ηλικιωμένους άντρες που ψάχνουν την αγάπη.

“Είχαν μια ιστοσελίδα με προφίλ πολλών ελκυστικών νεαρών κοριτσιών. Απλά ένιωσα κάτι παράξενο όταν είδα τις φωτογραφίες της. Ήταν σαν “deja vu”, αλλά τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο οικεία”, υπογράμμισε ο 68χρονος στη Florida Sun Post.

Οι δυο τους δεν αναφέρθηκαν εκτενώς στα οικογενειακά τους, με την 24χρονη να του εξομολογείται μόνο ότι την πέταξε ο πατέρας της από το σπίτι, επειδή έμεινε έγκυος και έτσι συμφώνησε να μείνει μαζί του.

Advertisement

Η 24χρονη νύφη έχει ήδη δύο αποτυχημένους γάμους
«Όταν είδα τον πατέρα μου στο άλμπουμ, αισθάνθηκα απόγνωση. Έχω ήδη δύο αποτυχημένους γάμους και είμαι αποφασισμένη να μην έχω και έναν τρίτο. Αισθάνομαι ότι ο δεσμός μας είναι τόσο δυνατός που ακόμα και κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό για να τα παρατήσουμε», επεσήμανε η 24χρονη.