Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορώ να συζώ και να παντρευτώ. Δεν γίνεται να βλέπω συνέχεια τον ίδιο άνθρωπο»

Μέμος Μπεγνής: Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο γνωστός ηθοποιός της Ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο ίδιος φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Happy Day», όπου παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τη μοναχικότητα. Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας ηθοποιός αναφέρθηκε και στην «αρρώστια», η οποία υπάρχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του Μπεγνή:

Μ. Μπεγνής: Όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του
«Εγώ είμαι από τους τυχερούς γιατί τόσα χρόνια δουλεύοντας έκανα καβάτζα. Μη φανταστείς, αλλά μπορώ να ζω, όπως έζησα αυτούς τους 8 μήνες. Είμαι πολύ μοναχικός. Δεν μπορώ να συζώ, να παντρευτώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ», ανέφερε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή που θα συζητηθούν.
«Θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό. Όσο ερωτευμένος κι αν είμαι, κουράζομαι πάρα πολύ. Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ. Ντρέπομαι να πάρω γυναίκα να μου καθαρίζει το σπίτι», ανέφερε στη συνέχερια, ο Έλληνας ηθοποιός.

Ο Μέμος Μπεγνής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν αγοράζω ούτε followers ούτε likes στο Ιnstagram, δεν με νοιάζει. Με βρίζουν στα social media όταν δεν τους απαντάω. Φίλε μου, δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω. Υπάρχει πολλή αρρώστια στα social media».