Έβαλαν κρυφή κάμερα στον τάφο της μητέρας τους – Όταν είδαν τι έκανε ένας άνδρας από πάνω σοκαρίστηκαν

Σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα ήξερε τι να πρωτοσχολιάσει κανείς. Το άκρως ανατριχιαστικό γεγονός ότι κάποιος έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο της μητέρας του ή το ότι κάποιος ουρούσε σε αυτόν επανειλημμένα.

Όπως και να έχει και τα δύο περιστατικά συνέβησαν στην πραγματικότητα και συνδέονται μεταξύ τους με έναν αρκετά περίεργο τρόπο.

Όπως αναφέρει η DailyMail.com, λοιπόν, ένας άντρας φέρεται να ουρούσε στον τάφο της πρώην συζύγου του, με την οποία χώρισε πριν από 48 χρόνια.

Στα συγκλονιστικά πλάνα που καταγράφηκαν από κρυφή κάμερα που είχαν βάλει στον τάφο της μητέρας τους τα παιδιά της, ο άνδρας φαίνεται να σταματάει με το SUV αυτοκίνητό του, να βγαίνει από αυτό και να περπατάει προς τον τάφο της πρώην συζύγου του, ενώ αφήνει τη μηχανή να δουλεύει και τη νυν σύζυγό του να τον περιμένει μέσα στο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, ο άνδρας φαίνεται να ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού του για να ανακουφιστεί, χωρίς να γνωρίζει καθόλου ότι κάθε του κίνηση καταγράφεται σε βίντεο.

«Αυτό σπάει την καρδιά μου», έγραψε στο Facebook ο γιος της εκλιπούσης συνεχίζοντας πως «Ένας άντρας από την κομητεία Μπέργκεν του Νιου Τζέρσεϊ αφήνει σακούλες με περιττώματα και κατουράει στην ταφόπλακα της μητέρας μου σχεδόν κάθε πρωί σαν μια ‘φυσιολογική ρουτίνα’ με τη βοήθεια και της γυναίκας του».

«Έχουμε αποδείξεις εβδομάδων και μηνών. Έχει αναφερθεί στην αστυνομία και στα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Κανείς από την οικογένειά μου δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του από το 1976 ή το πώς βρήκε τον τάφο της μητέρας μου δεν είμαστε σίγουροι.

Όμως αυτό ανάγεται σε ένα πρόβλημα πριν από σχεδόν 50 χρόνια. Προσευχηθείτε για εμάς σας ευχαριστούμε και παρακαλώ»μοιραστείτε το!!!” έγραψε ο Murphy στο διαδίκτυο.

Η Linda Torello -είναι θαμμένη σε ένα νεκροταφείο στην Tappan Reformed Church στο Orangetown της Νέας Υόρκης- πέθανε το 2017 σε ηλικία 66 ετών από καρκίνο που σημαίνει ότι ο πρώην σύζυγός της μπορεί κάλλιστα να ουρούσε στον τάφο της για πέντε χρόνια, συμπεραίνει η Daily Mail.