Συγκλονιστικό: Ζευγάρι με δίδυμα περιμένει και πάλι παιδί, αλλά ο γιατρός δείχνει το υπερηχογράφημα και ο σύζυγος αμέσως λιποθυμά

Ένα όμορφο ζευγάρι από το Waldorf, Maryland, ερωτεύτηκε πριν από 10 χρόνια. Τον Αύγουστο του 2014, οι Robert και Nia Tolbert παντρεύτηκαν. Είχαν ήδη ένα γιο, τον Shai, 3 ετών και η Nia έμεινε έγκυος και πάλι σε δίδυμα αγόρια.

Το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο με τρία παιδιά. Στη συνέχεια, δύο χρόνια μετά την υποδοχή των δίδυμων Riley και Alexander, η Nia και ο σύζυγός της πήραν κάποια εκπληκτικά νέα.

Η Nia ανακάλυψε, ότι ήταν έγκυος και πάλι. Όταν πήγε στο ιατρείο για υπερηχογράφημα, η νοσοκόμα ρώτησε αν η περίπτωση διδύμων είναι κοινή στην οικογένειά της. Τότε, κατάλαβε ότι είχε πάλι δίδυμα.

Αλλά όταν έφυγε από την αίθουσα των εξετάσεων για να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, έμεινε συγκλονισμένη από αυτό που της είπε η νοσοκόμα όταν γύρισε: «Υπάρχουν τρία μωρά: Μωρό Α. Μωρό Β. Μωρό Γ.»

Ακόμη και αν το ζευγάρι είχε ιστορικό με την περίπτωση διδύμων στην οικογένειά τους, δεν περίμενε ποτέ να μείνει έγκυος σε τρίδυμα. Τα τρίδυμα, είναι αρκετά σπάνιο φαινόμενο στις φυσιολογικές εγκυμοσύνες.

Η γυναίκα ανακάλυψε ότι έχει μια σπάνια κατάσταση που ονομάζεται υπερβολική διέγερση, στην οποία περισσότερα από ένα ωάρια ωοθυλακούν την ίδια στιγμή. Έπρεπε να πει τα νέα στον σύζυγό της.

Όπως και εκείνη, έτσι και ο σύζυγός της έμεινε συγκλονισμένος. «Λιποθύμησα δύο φορές, όταν ξύπνησα, είδα ότι κάποια στιγμή είχε περάσει η ώρα στο ρολόι».

Το ζευγάρι άρχισε να μαντεύει τα φύλα των μωρών τους. Δεδομένου ότι είχαν ήδη τρεις γιους, ήθελαν να περίμεναν κορίτσια. Κατά τη διάρκεια ενός υπερηχογραφήματος, πήραν και πάλι την έκπληξη μιας ζωής.

Ανακάλυψαν ότι τα τρίδυμα, ήταν όλα κορίτσια Ο Robert σημείωσε: «Το σπίτι είναι επίσημα ισορροπημένο τώρα.